BRZINA METKA: ULAZNICE U PRODAJI


OD SRIJEDE, 03. AVGUSTA


Akcioni triler sa Bred Pitom u do sada neviđenoj ulozi!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za najveću zvijezdu u Holivudu, Breda Pita. U akcionom trileru Brzina metka pojavljuje se kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Nakon niza neuspiješnih misija, misteriozna žena uvodi Bubamaru u „povratnički posao” koji na prvi pogled izgleda bezazlen. Međutim, krađa tašne pretvara se u očajnički pokušaj bijega iz brzog voza tokom divlje, nezaustavljive i nevjerovatne vožnje kroz moderni Japan. Na tom suludom putovanju, Bubamara se susreće sa opasnim likovima koje poznaje od ranije, a za neke će tek saznati…

Reditelj Dejvid Lajtč potvrdio je već svoj „zanat” radeći na hitovima Deadpool 2, Džon Vik i Hobbs & Shaw. Takođe, bio je Pitov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smit, Troja, Igraj svoju igru i Špijunska igra.
Sigurni smo da će ovaj dvojac nastaviti svoj uspiješan niz i da ćemo uživati u predstojećem akcionom spektaklu.


Ulaznice su u prodaji i dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City!

Brzina metka

Od režisera filma Dedpul 2, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Brzina metka