MET NA BIS


OD 31. OKTOBRA DO 12. DECEMBRA 2020.

Ove jeseni ljubitelji opere imaće priliku da uživaju u specijalnom programu Met na bis u bioskopu Cineplexx Delta City!

7,00€ pojedinačna cijena5,00€ Cijena ulaznice za 3 ili 4 projekcije

detalji

Ove jeseni ljubitelji alternativnog sadržaja imaće priliku da uživaju u programu MET NA BIS, u okviru kog će biti prikazana četiri snimka slavnih opera, a kojeg će u subotu, 31. oktobra u 19h časova, otvoriti Vagnerova opera “Leteći Holanđanin”. Prvi put u Metu, Sir Brajan Terfel tumači ulogu misterioznog Holanđanina, osuđenog da zauvijek luta morima. Anja Kampe je odana Senta čija ga ljubav može osloboditi. Glavna tema Vagnerovog remek-djela je sikupljenje kroz ljubav, motiv kroz gotova sva njegova djela.

U Verdijevoj operi “Trubadur”, koja je na programu 14. novembra, Ana Netrebko se nalazi u ulozi Leonore, izmučene heroine. Dmitri Hvorostovski se našao u ulozi Grofa di Lune, što dovodi do spoja ove dvije ruske zvijezde u Metu po prvi put nakon 2002. godine.

Slavna Pučinijeva opera “Toska”, tragična storija o ljubavi, strasti, opsesiji ali i tiraniji, zlu i moći, u izvanrednoj produkciji Sir Dejvida MekVikara, na repertoaru je 28. novembra. Slavni sopran Ana Netrebko tumači Toksu, Brajan Jagde je njen ljubavnik, Kavaradosi, a Mišel Vol je Baron Skarpija.

Program MET NA BIS zatvara Pučinijeva opera „Madam Baterflaj“ s Plasidom Domingom u ulozi Šarplesa, a publika će imati priliku da je gleda 12. decembra. Hui He glumi Ćo Ćo San, mladu i nježnu gejšu, poznatiju kao Baterflaj. Elizabet De Šong je posvećena Suzuki, a Placido Domingo svom izuzetnom repertoaru dodaje još jednu sjajnu ulogu i prvi put ga gledamo kao Šarplesa. Pjer Đorđo Morandi diriguje operom.

Pojedinačne karte su u prodaji po cijeni od 7,00€ po predstavi.
Za 3 ili više prenosa cijena iznosi 5,00€ po predstavi.

Leteći Holanđanin, NY MET, 2020

SNIMAK
Opera njemačkog kompozitora Riharda Vagnera, čija je glavna tema iskupljenje kroz ljubav, motiv koji se provlači kroz gotovo sva Vagnerova djela.

Cineplexx Podgorica:

Pretprodaja počinje uskoro!

Leteći Holanđanin, NY MET, 2020

Trubadur, NY MET, 2020

SNIMAK

Cineplexx Podgorica:
Trubadur, NY MET, 2020

Toska, NY MET, 2020

SNIMAK

Cineplexx Podgorica:
Toska, NY MET, 2020

Madam Baterflaj, NY MET, 2020

SNIMAK
Veoma atraktivna po tematici, prostoru i kulturi u kojoj se radnja dešava, privlačne i bogate kasnoromantičarske muzike sa egzotičnim, istočnjačkim primjesama, ova tragična opera je jedna od najradije izvođenih, najradije slušanih i gledanih opera u 20. vijeku.

Cineplexx Podgorica:
Madam Baterflaj, NY MET, 2020